Share/Save/Bookmark


ET SLAG PÅ SKEI OG DU ER HEKTA!Vi viderefører suksessen fra foregående år med Norges beste tilbud for nybegynnere!

Du som ikke spiller golf har en super mulighet til å finne ut om dette er noe for deg og resten av familien.

Skei Golfklubb tilbyr pakkepris: Kurset ”veien til golf”, medlemskap og fritt spill på banen hele sesongen 2019:

Junior (0-18år): 1 150 kr. Ungdom og student (19-26 år): 1 700 kr. Senior og pensjonist: 1 900 kr.

Alle som melder seg inn i klubben på denne kampanjen kan låne et bra golfsett mot å betale depositum, men NB: da må du melde fra om dette to uker før kursstart - evt. skrive i fritekst feltet på innmeldingsskjemaet at du bestiller golfsett.
  • For deg som allerede har tatt kurset ”veien til golf” og ikke er medlem i en annen klubb, gjelder samme priser som for nybegynnere det første året.
  • For deg som er medlem i annen klubb og ønsker medlemskap i Skei Golfklubb, ta kontakt for hyggelig velkomsttilbud.

Henvis til rekrutteringskampanjen og bruk innmeldingsskjemaet ved å klikke nedenfor og merk med rekrutteringskampanjen. Hvis du ønsker å låne et bra nybegynnersett mot å betale et depostitum, skriver du også dette i merknadsfeltet. Vi kontakter deg deretter før innmeldingen blir bindende. Eller ring oss først om du har noen spørsmål på 416 35 416.

De tre første kursene er planlagt til lørdag 6. og søndag 7.6 + lørdag 13. og søndag 14. juni + lørdag 20. og søndag 21. juni. Påmeldinger strømmer på og her gjelder først til mølla! Vi tar forbehold om at kurshelgene kan bli flyttet én helg frem med tanke på hvor raskt snøsmeltingen går. 

Klikk her for å melde deg inn i Skei Golfklubb