Share/Save/Bookmark

Klubbtur til Strømstad Golf

  30.10.2019 Kl. 06:34  

Golftur i klubbens regi til Strømstad 21.5-24.5.20

 

Kjære alle medlemmer i Skei Golfklubb!

 

Vi har lagt bak oss en sesong som kanskje har vært noe over under middels når det gjelder værforhold, men allikevel har vi satt rekord når det gjelder antall spilte runder på banen vår!

 

Klubben inviterer med dette til golftur fra torsdag 21.5 til søndag 24.5.20.

 

Vi håper at både par og familier med barn/ungdom har lyst til å bli med og har reservert fem familierom og 10 dobbeltrom på Quality Spa & Resort. Golfbanen ligger i gangavstand fra hotellet. 

 

Vi kommer til å arrangere uhøytidelige og sosiale turneringer fredag og lørdag med premieutdeling lørdag kveld. Turneringsformen blir hovedsakelig lagspill og vi er lutter øre for ønsker i så måte. Dere som ønsker å spille golf torsdag og søndag, avtaler dette individuelt direkte med Strømstad Golfklubb. Legg merke til at 21.5 er Kristi Himmelfartsdag.

 

Målet med turen er å ha det moro og å bli kjent med nye klubbvenner.

 

Prisen for familierom for to voksne og to barn/ungdommer fra torsdag til søndag er 15 370SEK (ca. 14600 NOK) og inkluderer, middag torsdag, frokost og middag fredag og lørdag og frokost søndag, greenfee for to voksne og to juniorer fredag og lørdag + tilgang spa.

 

Prisen for dobbeltrom med to voksne fra torsdag til søndag er 9970SEK (ca. 9450NOK) og inkluderer middag torsdag, frokost og middag fredag og lørdag og frokost søndag, greenffe for to voksne fredag og lørdag + tilgang spa.

 

Betaling av opphold og drikke betales direkte til Quality Spa & Resort ved avreise.

 

Det påløper ingen kostnad om reservasjonen av ulike grunner må kanselleres innen 21.3.20.

 

Kansellering etter 21.3 koster 1000kr pr. person. Kansellering etter 14.5.20 koster 30% av oppgitt pris. Skei Golfklubb står ansvarlig overfor hotellet når det gjelder kansellering. Kanselleringsgebyret faktureres derfor av klubben.

 

Klubben bestiller tee-time fredag og lørdag. Deltakere som ønsker å spille torsdag og/eller søndag booker tid direkte med Strømstad Golfklubb.

 

Påmeldingsfrist: Fredag 15.11.19. Påmelding gjøres ved å sende en mail til info@skeigolf.no med navn på de personene det gjelder. Den som ønsker reservering av golfbil, melder fra om dette ved påmelding.

 

 

Dette gleder vi oss til!

 

Med vennlig hilsen Gunnar Larssen og Morten Sæther

 


Vis alle nyheter