Tidlig vinterstenging!

03.10.2019

Vi takker alle våre medlemmer og gjestespiller for ny rekord når det gjelder besøk på banen. Dette til tross for betydelig dårligere værforhold enn i 2018 og den tidliigste stengingen av banen så langt styret kan huske.

Flaggturneringen 28.9.19!

29.09.2019
Per Olav Nyhus kom lengst av alle - til greenkanten på hull "19". På bildet setter han en parputt på hull 18. Merete Aase Larsen vant dameklassen og kom til utslag på hull 19.

Jan Fremstad klar vinner av Thon & Audi Hole in One!

07.09.2019 Morten Sæther
Dameklassen vunnet av Lillian Moen. Mads Lier var nærmest å vinne Audi e-tron 55!
Gausdal Landhandleri
Skogvang Installasjon
VVS Gruppen AS
Ultimalt
Privatmegleren
Segalstad Seter
Klima Control
Royal Renhold AS
Jøra Bygg
Haaland Klima AS
Energi Og Miljøutvikling AS
Elektriker Gruppen AS
Arne Nyheim Rørleggerservice as
Eidsiva
Norsecraft
Blåne Hytter
Medby AS
Løype Anleggsdrift AS
Gausdals Skigard

STØTT OSS SOM GRASROTGIVER!


En golfpark på høyfjellet

Her har vi skapt en bane med særpreg. Fairwayene er lange og vannhindrene utspekulerte. Vegetasjonen har man tatt godt vare på, og med den storslåtte utsikten utover Gausdal og den søre delen av Gudbrandsdalen, har banen blitt til en vakker naturpark. Signalhullet er på hull 6, der greenen ligger på en halvøy ute i et nyskapt vann. Gjennom banen sildrer små fjellbekker, som kan være en stor utfordring. Utenfor banen beiter kyrne fra de lokale setrene og bak reiser Skeikampen seg, stor og mektig.Golfpakker i leligheter/hytter. Skeikampen Booking tilbyr golfpakker for to eller flere i fine hytter/leiligheter. Fra 2 dager eller mer med 1 stk green-fee pr. person pr dag. Ta direkte kontakt på 61 22 80 00 eller booking@skeikampenbooking.no!Klikk her for å booke.​​