Share/Save/Bookmark

Dugnad, banepåpning og åpningsturnering lørdag 1.6.19 - oppmøte kl. 11.00!

  09.05.2019 Kl. 10:41  
Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til dugnad og baneåpning lørdag 1.6.19. Vi møtes ved proshop kl. 11.00!

Greenkeeper Balle Hagen rapporterer like god overvintring som i fjor, og det er all grunn til å glede seg til ny sesong med høyfjellsgolf!

Hovedoppgaven på dugnaden i år blir steinplukking på det nyanlagte hullet på øverste platå (det nye hull 3). Ta derfor på sko/støvler som tåler litt jord. Greenkeeper har kjørt over alt klippet areale med ny oppsamler og fått rasket med seg både løsgress og mye søppel. Det kan derfor bli en relativt kort dugnad, men det gjør vel ikke noe at vi raskest mulig kan komme i gang med spill!

DUGNADSTURNERING MED START CA. KL. 13.00

Vi ser an vær/føreforhold og antall fremmøtte og gjennomfører dugnadsturnering med fire manns/kvinnes scramble med start ca. kl. 13.00. Påmelding skjer ved start dugnad, og det er som vanlig ingen startkontingent i denne turneringen. Om ønskelig, vil vi bruke litt tid på å gå gjennom endringer i golfreglene før turneringsstart.

NB! Alle som stiller på dugnad får kjøpt golfklær, baller, golfsko og annet utstyr til 10% rabatt i løpet av dugnadshelgen, altså 1. og 2. juni. I år har vi også kjøpt inn motorisert golftralle for salg.


Vis alle nyheter